гр.София, ул.Ген.Михаил Савов №22

0888412974 / 0886173350 info@fiat-alfa.net

Автоклиматици

Автоклиматичната система на автомобила се нуждае от редовно обслужване и грижи, за да може да се чувствате комфортно докато шофирате.Ние предлагаме цялостно обслужване на автоклиматици с нова, напълно автоматизирана техника от висок клас. Всички консумативи, с които работим са качествени (италиански/немски), а това помага за правилното обслужване на вашата климатична система.

Специалистите от AutoClimaMASTER (ACM), с които се намираме на един адрес, предлагат цялостно обслужване на автоклиматици с нова, напълно автоматизирана техника от висок клас. Всички консумативи, с които работят момчетата от AutoClimaMASTER са качествени, а това е от голямо значение, за да може климатичната система на автомобила ви да бъде обслужена правилно.

КОИ СА AutoClimaMASTER (ACM) ?AutoClimaMASTER - лого

AutoClimaMASTER e създаден през 2015г. и е специализиран в обслужването и ремонта на автоклиматици на леки и товарни автомобили. Екипът ни се състои от млади и опитни специалисти. Работим с нова техника от висок клас, а също така използваме качествени материали.
Целта ни е да предложим качествена услуга на най-добра цена в рамките на гр.София! Предлагаме и посещение на място, избрано от клиента. За да предотвратим излишното чакане на опашки и загуба на време, работим САМО с предварително записване на час по телефона – 0886173350 или чрез лично съобщение на Фейсбук страницата ни – www.facebook.com/AutoClimaMASTER.

 

ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИК:BrainBee-машина

КАК ПРОТИЧА ПРОЦЕДУРАТА? 
 • машината източва и рециклира стария (вашия) фреон R134a (ако има такъв)
 • извършва се проверка за течове чрез вакуум тест
 • добавя се ново масло 
 • системата се зарежда изцяло (количеството се предписва от производителя)
 • извършва се тест на работата на компресора
 • замерва се температурата в купето
КАК СЕ ЛОКАЛИЗИРА ТЕЧ В АВТОКЛИМАТИЧНАТА СИСТЕМА?
 • добавя се специален оцветител (ако има нужда)
 • течът се локализира чрез специална UV лампа (ако има нужда)

 

ОБЕЗМИРИСЯВАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЧНАТА СИСТЕМАAtom-Machine

НОВО: Професионална италианска машина,която дезинфекцира и почиства купето и автоклиматика на автомобила, като същевременно се справя с неприятните миризми – освежава и ароматизира въздуха.

Всичко това се случва с помощта на специалната "Атом" течност, която е създадена от италианските специалисти точно за това. Предимство е, че за разлика от масово продаваните препарати "Атом" е безвреден за човека и не цапа купето на автомобила. Машината превръща течността в газ, който успешно успява да почисти бактерийте както от автоклиматика, така и от останалите повърхности в купето. По време на този процес не се образува конденз, който да цапа автомобила ви, тъй като машината работи на температура близка до тази на околната среда. Изпълнението на процудирата продължава около 20-30 минути. Необходимо е предварително записване на час по телефона: 0886173350 или чрез лично съобщение на Фейсбук страницата ни – www.facebook.com/AutoClimaMASTER.

 
РЕМОНТИ

При открит проблем в автоклиматичната система, можем да се доверите на нас за отстраняването му. Извършваме смяна на радиатори, тръби, игли, филтри и д.р. (на повечето модели автомобили).
 

ЦЕНИ:

Стараем се да предложим максимално високо качество на достъпна за клиентите цена.

 • Обезмирисяването на автоклиматичната система с професионална италианска машина ще ви струва само 19,90 лв.
 • Всеки наш клиент ще получи отстъпка при закупуване на филтър за интериор.
 • Възможно е услугата да се извърши и на място определено от клиента. Мобилната услуга се доплаща от 5лв до 25лв, в зависимост от местоположението на мястото, където клиентът желае услугата да бъде извършена.

 

РАЗПОЛАГАМЕ С БОГАТ ОПИТ, ОБХВАЩАЩ ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ: 

 

 

КАКВО МИСЛЯТ КЛИЕНТИТЕ НИ ЗА НАС ?

Зареждане на автоклиматици, мнение клиенти Зареждане на автоклиматици, мнение клиенти

 

Зареждане на автоклиматици, мнение клиенти