гр.София, ул.Ген.Михаил Савов №22

0888412974 / 0886173350 info@fiat-alfa.net

Газови уредби Тартарини

Тартарини Ауто е основан от Алеардо Тартарини, който през 1939г. превръща Фиат Балила в първия автоГазови уредби Тартарини - Логомобил на метан. 
Днес марката Тартарини търгува с повече от 58 държави, доказала се е с високо качество и е един от лидерите в производството на газови системи от висок клас.


Фиат Балила 508C - първият автомобил на метан  Фиат Балила 508C

 

 

 

 

 

 

  • Фиат Балила 508C – първият автомобил на метан, създаден през 1939г. от Тартарини Ауто. (в ляво)
  • Фиат Балила 508C – произведена през 1937г. може да видите при нас или да наемете от Rent a Retro.             

Повече за предлаганите от нас ретро автомобили под наем може да видите ТУК.   

Днес в някои модели на Фиат се вграждат системите на Тартарини, например Fiat Qubo, Fiat Panda, Fiat Punto и други. Автомобилите с вграден фабричен метан имат лого с текст Natural Power на задния капак.

Фиат - Natural Power лого

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕМ ТАРТАРИНИ ?

  • Газовите системи на Тартарини Ауто са подходящи за спортни автомобили, например Maserati, Porsche, BMW M-Power, Mercedes AMG и други. Продуктите на фирмата се предлагат и за автомобили, които работят с по-малко количество охладителна течност, като например ECOTEC двигателите на Opel, а освен това безпроблемно работят и с коли ЕВРО 6 и DOHC, VVT, VVT-I двигатели и други. Ако вашият автомобил е снабден с функцията СТАРТ-СТОП, това не е проблем, тъй като газовите уредби на Тартарини са подходящи и за такива автомобили.
  • Софтуерът на системите Тартарини се актуализира постоянно, а това позволява прецизната настройка на газовата уредба. При системите OBD e възможно компютърът, управляващ газовата система да се свърже и да черпи информация от компютъра на бензиновата система в реално време. По този начин вие няма да усещате разлика между работата на автомобила на бензин и работата на газ. Възможна е и хибридна работа на автомобила между бензин и газ, която се ръководи от оборотите на двигателя. При топъл двигател е възможно двигателят да стартира директно на газ. При евентуална повреда в газовата система, тя ще се изключи сама и ще прехвърли колата отново на бензин. Това ви гаранира, че няма да има никаква опасност както за вас и останалите пасажери в колата, така и за евентуална по-сериозна повреда в газовата система.

ЦЕНИ:

Марката Тартарини предлага газови уредби с високо качество на атрактивни цени. Повече за цените и условията на гаранцията може да прочетете ТУК.

ГАРАНЦИЯ:  

Всички газови уредби Тартарини са с 18 месеца или 60 000 изминати километра гаранция.